Premium wifi van KPN EEN

Premium wifi van KPN EEN

Overal een goed wifisignaal. Bij de receptie, op de werkvloer, in de kantine, op het buitenterrein. Het maakt ondernemen een stuk productiever en het verblijf voor je gasten een stuk prettiger. Verbeter het internet in jouw bedrijf nu met Premium Wifi van KPN. Voor een betere ontvangst, veiligere verbinding en meer inzicht in je netwerk

Online nieuws: altijd up-to-date, altijd online | Belga News Agency (NL)

Altijd up-to-date

Jouw beheerportaal staat in de cloud en update automatisch zodra er een nieuwe versie beschikbaar komt. Hierdoor profiteer je altijd van de nieuwste mogelijkheden. Alle toegangspunten krijgen altijd de laatste firmware updates gepushed. Zo functioneren alle wifi toegangspunten altijd optimaal en blijven ze veilig. Hierdoor blijven de gebruikers ook optimaal beschermd.

Over KPN - Werken bij KPN

Buitenruimte

Sneller werken in jouw buitenruimte? Kies voor een Premium Wifi Outdoor abonnement. Zo kun je ook buiten het gebouw profiteren van stabiel en veilige wifi.Door stof- en waterdichte toegangspunten die weer en wind doorstaan.     

                          

Beveiliging op openbare wifi-netwerken | Tips voor veilig draadloos surfen

Geavanceerde beschermingvan jouw wifi-netwerk

  • Meraki Firewall
    De firewall van Premium Wifi analyseert jouw netwerkverkeer tot en met laag 7. Hiermee stel je zelf in wat voor verkeer is toegestaan en onder welke voorwaarden.
  • Draadloos netwerkbescherming
    Met het Wireless Intrusion Prevention System van Premium Wifi is jouw draadloze netwerk altijd beschermd tegen cybercriminaliteit. Monitor eventuele aanvallen bijvoorbeeld zelf voor extra controle over jouw bedrijfsgegevens.
  • Gastennetwerk
    Voorkom dat gasten schade aanrichten met een apart gastennetwerk binnen jouw bedrijfsnetwerk. Je bepaalt zelf waar gasten toegang toe hebben op dit netwerk. Ook bepaal je zelf hoeveel bandbreedte je hiervoor reserveert.

Spelenderwijs leren omgaan met geld? Doe de Cash Quiz! - Uitgeverij Zwijsen

Maandelijkse betaling 

Premium wifi van KPN EEN  vergt geen grote inverstering. U betaald dit bedrag namelijk maandelijks.